Äta mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu skiter jag i det här och börjar upptrappningen idag.
100gram rostbiff blir det till middag och kanske en paprikabit...MMMmmmmmmm

Sen ska vi fredagsmysa med lite grönsaker och dipp men faktiskt även en liten skål med salta lövtunna chips..Har varit sjukt sugen på det i en evighet.

Nu tror jag inte jag kommer att uppdatera bloggen så mycket mer under december, utan kommer tillbaka då jag kör igång igen efter nyår.

Nu ska jag njuta med måtta och försöka äta bra och varierat men även njuta av lite godsaker..

Jo förresten, en liten kul grej som hände idag. Jag hade varit på affärn och kom gåendes hemåt då em tjej kommer utflygande från ett hus och ropar till mig att stanna. Vi har pratat lite tidigare så vi är lite bekanta i alla fall. Hon tyckte att jag hade blivit så smal och ville bara säga det till mig. Det gjorde mig hur glad som helst :-)

Kram på er vänner..


3 månader med Cambridge

Hela 3 månader har gått sen jag började med Cambridge kuren nu. Känns faktiskt inte som om jag hållt på så länge. -23,4 kilo totalt. Från storlek ca52 till storlek 44/46 på byxor. Känns riktigt härligt. Rensade ur hela garderoben igår och det blev tre stora kassar som ska kastas. Fula, nötta, sladdriga tröjor & byxor. Tjockiskläderna ligger kvar i garderoben bara för att jag ska ha nåt att pröva och motivera mig med senare.  

-2 ynka fjuttiga hekto hade jag tappat denna vecka, fattar ingenting!!
Åt ju inte ens på IKSU igår...*surar*
Men jag är ändå sjukt nöjd med totalen, så jag ska inte gnälla. Och förra veckans resultat var ju helt galet åt andra hållet..

Nu har jag 1 vecka kvar att kämpa, sen ska jag gå upp på kombinerad kur och äta ett mål mat / dag i ett par veckor. Sen över julhelgen & nyår tänker jag nog strunta i det här och äta alla mål...
Men sen blir det att ta tjuren vid hornen igen efter nyår. Ren kur eller kombinerad får jag se då. Beror på hur det ser ut och hur det känns...


70- talet !!!!

Hej hopp..

Idag är jag sååååå glad. -3,5 kg i veckan.Jag väger nu 79,8kg och är nu på sjuttiotalet.!! Tjohooooooooo Vem kunde tro det för 3 månader sedan?? Jag har gått ner 23,2 kilo nu totalt.
Känns helt fantastiskt.

Bra saker denna vecka:
- Har fått på mig ett par Jeans som jag tidigare knappt fick över låren
- Fick på mig en jacka igår som jag inte kunnat dra igen dragkedjan på tidigare. Igår hade jag en tjocktröja under också :-)
- Köpte en jättefin klänning och en ny BH som jag själv tycker att jag blev skitsnygg i ärligt talat.

Två veckor kvar på ren kur, eventuellt lite mat på IKSU SPA på söndag. Men sen blir det gourmet middagar hela December...Längtar redan..*slurp*. Har massor med recept på bra mat som jag vill testa nu.


Shopping

Idag har jag shoppat loss ordentligt...Och inte till barnen utan till mig själv för en gångs skull.

En ny BH-gud vilken skillnad det blev. De gamla var verkligen för stora och för urtväddade märker man nu.
Men jag tycker det är sjukt att man ska måsta betala 569:- för en schysst BH bara för att man har stora (läs långa) bröst.
Blev även visad en för 740:- men det gick bort. Herregud..

Men urvalet är riktigt kasst när man är smal runt midjan men har stor byst. Tyvärr går det inte att handla på H&M eller Lindex utan det blir Ingrids och då kostar det därefter...

Nåja, jag hade kreditkortet med mig så jag fortsatte shoppandet och handlade en "liten svart" som jag ska ha på firmafesten och en tunika. Strumpbyxor och halsband + armband blev det också.

Dyra timmar blev det, men gud vilken härlig känsla att få gå med en massa påsar :-)
Blir dock i nte lika kul när räkningen kommer och halva FP kommer att gå åt. Men vad fasen...Lyxfällan nästa kanske??

Igår slank det ner två ostskivor och en kycklingbit. Idag har jag ätit två salta döskallar. Det är sjukt svårt att hålla sig helt ren alltså.
Men jag är ändå nöjd. Det har på det stora hela gått jättebra denna vecka. Hoppas det syns på tisdag också.


Helg igen

Jahapp , då var det fradag igen. Gud vad veckorna rusar fram...

Var inne på stan igår en sväng och klev in i en provhytt med en tunika. Blev genast peppad på att forstätta varea duktig denna vecka när jag såg mig själv i speglarna från alla håll och kanter ;-)

Har skött mig väldans bra hittills och ska sköta mig resten av helgen också. Ignorera fredagsmys!!!

Får se fram emot IDOL & Circus Möller istället..



Snö

Vad mysigt när det är vitt ute....Får sån julstämning. E fick åka lite skrana i em och jisses vad hon hade kul :-)

Gårdagen och den här dagen har gått finfint. Har varit stenhård och inte slickat på nån sked, inte "putsat" osten
osv...
Känns helt ok. Har köpt hem ketos stickor ju så dom ska jag testa nu för att motivera mig lite..

Snart får jag ju faktiskt äta igen, så med lite envishet så ska jag hinna ner på sjuttiotalet innan det är dags att trappa upp under december.

Jag har trots allt inte vägt såhär "lite" på nästan 4 år!!

11 veckor gjorda

Då var det 11 veckor som kan bockas av i almanackan. Men
denna vecka vill jag helst bara dra ett streck över. Har fuskat å det grövsta vissa dagar. Har varit så hungrig och sugen och inte kunnat stå emot. Å när jag väl har börjat mumsa så har jag haft svårt att behärska mig :-(

Så denna vecka har jag stått stilla i vikt. Men minskat med 1 procentenhet i fett i alla fall. Så det är mest vätska jag dragit på mig.
Men nu ska jag banne mig köra en vecka helt rent. Bara pulver, kaffe & vatten!!


10 veckor gjorda

10 veckor gjorda. -1,6 kilo denna veckan. Man får ju inte vara besviken på ett så bra resultat, men jag hade hoppats på några hekton till. Tycker att jag skött mig så bra...Men visst är det superbra hur som helst... :-D



Jag ska som sagt köra på november ut och sen ska jag äta mat i december.
Direkt efter nyår ska jag tillbaka till Carola och väga in mig igen..Så får vi se hur det ser ut då..

Tristast just nu är att jag ligger mellan två storlekar på byxor. 46 är för slappt runt rumpan, men 44 är för trånga över magen...
Men kör jag stenhårt dessa få veckor som är kvar så borde det ju ge med sig.
Nä n u ska jag kast i säng onga ;-)


RSS 2.0